LOFonderscheiding voor Vakinformatie

Heb jij het beste product of de beste dienst voor professionals of wetenschappers gelanceerd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je voordracht in en verdien de onderscheiding die wordt beloond met € 10.000,-!

De LOFonderscheiding voor Vakinformatie is ‘de Oscar’ voor vakinformatieve en wetenschappelijke media. Het is de meest prestigieuze onderscheiding voor deze media. In 2019 wordt de onderscheiding toegekend aan producten of diensten die toekomstgerichte oplossingen bieden aan hun afnemers, commerciële partners of aan de eigen uitgeeforganisatie. Stuur nu je voordracht in voor dé onderscheiding voor mediaproducten en diensten voor beroep, bedrijf en wetenschap en win € 10.000,-! De inschrijving sluit op 10 september 2018.

De urgentie van professionals 2020: nieuwjaarsbijeenkomst MVW en LOFonderscheiding voor Vakinformatie 2019
De LOFonderscheiding voor Vakinformatie 2019 wordt op 31 januari 2019, in samenwerking met de Stichting Lucas-Ooms Fonds, uitgereikt tijdens de tweejaarlijkse MVW Nieuwjaarsbijeenkomst, een ontmoetingsplaats voor directies en medewerkers bij MVW-lidbedrijven. Op 31 januari 2019 is de beroepsbeoefenaar in 2020 de rode draad van de bijeenkomst. Hoe speel je als MVW-uitgever in op de behoeften van professionals als zij nieuwe technologieën tot hun beschikking hebben, zoals Augmented Reality, conversational interfaces en blockchain?